Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Alfheim Babassu Taşıyıcı Sabit Yağı/ Babassu Yağı/ Aromaterapi/ Taşıyıcı Yağ/ 30 Ml

Ürün Barkod : 5002911784


575 ₺

Alfheim Babassu Taşıyıcı Sabit Yağı/ Babassu Yağı/ Aromaterapi/ Taşıyıcı Yağ/ 30 Ml

Ürün Barkod : 5002911784


575 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Babassu, fındığımsı, vanilyamsı hafif kokusuyla ciltte hemen erir, yapışmadan saçı ve cildi esnek, yumuşak ve ipeksi yapar. Harika bir nem depolayıcıdır, hafif serinletici bir etki yapar ve ciltte hiç yağ parıltısı bırakmaz. Yaratıcı karışımlar için mükemmel bir bazdır. Uygulama Önerisi: Kırık ve yıpranmış saç teli için Babassu gibisi yoktur. Alfheim Shampoo Strand sonrası nemli saç uçlarınıza Babassu ile nazikçe masaj yapın. 30 ml Babassu içerisine Alfheim Citrus Uçucu Yağ karışımından 3-4 damla ekleyerek aromatik, neşeli bir vücut bakım yağı oluşturun.
Ürün İçeriği :Saf Babassu
Kullanım Şekli :Kullanım önerisi: Dilediğiniz miktarda alarak temiz cilt üzerine dairesel hareketlerle uygulayın.
Mililitre Bilgisi :30 ml
Cilt Tipi :Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı :25+
Model Kodu :alf-010
Menşei :Türkiye
Ürün Kodu: 5002911784
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
ÖRTİMUR AVMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.