Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Alfheim Little Hero Masaj Yağı/ Bebek Ve Çocuklar Için/ Yara Ve Yanıklar Için/Hassas Ciltler/100 Ml

Ürün Barkod : 5002911845


637,5 ₺

Alfheim Little Hero Masaj Yağı/ Bebek Ve Çocuklar Için/ Yara Ve Yanıklar Için/Hassas Ciltler/100 Ml

Ürün Barkod : 5002911845


637,5 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Çocuklar için dünya bir keşif yeridir. Onlar düşe kalka büyürken, deneyimlerini kolaylaştırmak biz anne babaların işidir. Sarı Kantaron maseratı bazında Lavanta, Çay Ağacı ve Nane ile Little Hero, günlük aksaklıklarda ilk müdahale için güvenli ve mükemmel bir yardımcıdır. Uyarılar: 2 yaş ve üzeri çocuklar ve büyükler için kullanıma uygundur. Sadece harici kullanım içindir. Serin ve kuru yerde kapağı kapalı olarak saklayınız. Maserat nedir? Tıbbi ve aromatik bitkilerin belli kısımlarının belirli bir süre uygun bir taşıyıcı yağın içerisinde bekletilmesi sonucu; bitkinin şifalı özelliklerinin, taşıyıcı yağa aktarılmasıyla oluşan birleşime maserat denir. Alfheim Sarı Kantaron maseratı, Sarı Kantaron çiçeğinin (Hypericum perforatum) 60 gün süre ile saf zeytinyağı içerisinde karanlık ve steril bir ortamda bekletilmesiyle doğal olarak elde edilir. 60 gün sonunda sarı kantaron özü saf zeytinyağı özü ile birleşmiş olur ve maserat kullanıma hazırdır.
Ürün İçeriği :Sarı Kantaron maseratı bazında Lavanta, Çay Ağacı ve Nane
Kullanım Şekli :Kullanım önerisi: Dilediğiniz miktarda alarak temiz cilt üzerine dairesel hareketlerle uygulayın.
Mililitre Bilgisi :100 ml
Cilt Tipi :Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı :25+
Model Kodu :alf-049
Menşei :Türkiye
Ürün Kodu: 5002911845
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
ÖRTİMUR AVMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.