Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Alfheim Papatya Uçucu Yağı (ROMAN)/ 5 Ml

Ürün Barkod : 5002911861


1150 ₺

Alfheim Papatya Uçucu Yağı (ROMAN)/ 5 Ml

Ürün Barkod : 5002911861


1150 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Roma Papatyası yere yakın büyür ve yalnızca bir ayak yüksekliğine ulaşır. Gri-yeşil yaprakları, papatyayı andıran çiçekleri ve elması bir kokusu vardır. Papatya, yakınlarda büyüyen bitkiler üzerinde olumlu etkileri olduğu için "bitkinin doktoru” olarak adlandırılmıştır. Eski Romalılar, savaş sırasında cesaret için Roma Papatyası yağını kullandılar. Papatya için en yaygın kullanım çayda iken, Roman Papatyası yüz kremlerinde, saç boyalarında, şampuanlarda ve parfümlerde de bulunabilir. Kullanım Alanları: Roma Papatyası Esansiyel Yağı , yaygın olarak İngiliz Papatyası ve Whig Bitkisi olarak da bilinir. Roma Papatyası, Alfheim Esansiyel Yağ koleksiyonlarının vazgeçilmez bir parçasıdır. Huzurlu, yatıştırıcı bir uçucu yağ olan Roma Papatyası Esansiyel Yağının, yatmadan önce havada yayılması harika bir etki yaratır. Kullanım Şekli: Sakinlik ve rahatlama sağlamak için difüzöre ya da buhurdanlığa 2-4 damla damlatın. Yüz kremi veya losyonuna birkaç damla ekleyin ve yumuşak ve ışıltılı bir cilt için düzenli olarak kullanın. Sinerjisi ile uyumlu diğer yağlar: Sedir Ağacı, Lavanta, Limon, Portakal, Nane. Uyarılar: Sadece harici kullanımlar içindir. Göz ve çevresi gibi hassas bölgelere temasından kaçınılmalıdır. Çocuklardan uzak, serin ve kuru yerde kapağı kapalı olarak saklayınız. Çocuk ve hamileler kullanmadan önce sağlık profesyonellerine danışmalıdır.
Ürün İçeriği :Saf Roman Papatyası
Kullanım Şekli :Dilediğiniz miktarda, difüzörünüze ya da buhurdanlığınıza ekleyebilir ve kokuladırma olarak kullanabilirsiniz.
Mililitre Bilgisi :5 ml
Cilt Tipi :Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı :25+
Model Kodu :alf-060
Menşei :Türkiye
Ürün Kodu: 5002911861
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
ÖRTİMUR AVMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.