Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Alfheim Vetiver Uçucu Yağı/ 5 Ml

Ürün Barkod : 5002911877


550 ₺

Alfheim Vetiver Uçucu Yağı/ 5 Ml

Ürün Barkod : 5002911877


550 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Çim ailesinin bir üyesi olan Vetiver birçok nedenden dolayı yetiştirilmektedir. Diğer otların aksine, Vetiverın kök sistemi küçülür, bu da onu erozyonu önlemeye yardımcı olmak ve toprak stabilizasyonu sağlamak için ideal hale getirir. Vetiver yağı, parfümlerde yaygın olarak kullanılan zengin, egzotik, karmaşık bir aromaya sahiptir. Vetiver, sakinleştirici ve topraklayıcı aroması sayesinde masaj terapisinde kullanmak için ideal bir yağdır. Huzurlu bir gece uykusuna hazırlanmak için yatmadan önce ayaklara da sürülebilir. Kullanım Alanları: Vetiver yağını masaj yağı olarak kullanın. Derin rahatlama için birkaç damla Vetiver esansiyel yağı ile ılık bir banyo yapın. Vetiver yağını Lavanta ile yayın. Kullanım Şekli: Difüzyon: Seçtiğiniz difüzörde üç ila dört damla kullanın. Topikal kullanım: İstenilen bölgeye 1-2 damla uygulayın. Herhangi bir cilt hassasiyetini en aza indirmek için bir taşıyıcı yağ ile seyreltin. Sinerjisi ile uyumlu diğer yağlar: Bergamot, adaçayı, Günlük, Limon, Portakal, Ylang Ylang. Uyarılar: Sadece harici kullanımlar içindir. Göz ve çevresi gibi hassas bölgelere temasından kaçınılmalıdır. Çocuklardan uzak, serin ve kuru yerde kapağı kapalı olarak saklayınız. Çocuk ve hamileler kullanmadan önce sağlık profesyonellerine danışmalıdır.
Ürün İçeriği :Saf Vetiver
Kullanım Şekli :Dilediğiniz miktarda, difüzörünüze ya da buhurdanlığınıza ekleyebilir ve kokuladırma olarak kullanabilirsiniz.
Mililitre Bilgisi :5 ml
Cilt Tipi :Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı :25+
Model Kodu :alf-085
Menşei :Türkiye
Ürün Kodu: 5002911877
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
ÖRTİMUR AVMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.