Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Alfheim Zencefil Uçucu Yağı/ 10 Ml

Ürün Barkod : 5002911901


625 ₺

Alfheim Zencefil Uçucu Yağı/ 10 Ml

Ürün Barkod : 5002911901


625 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Zencefil Kökü Esansiyel Yağı (Zingiber officinale) ayrıca yaygın olarak Zencefil olarak bilinir. Zencefil Kökü, orta düzeyde bir koku notası sunan orta kuvvette topraksı, odunsu, tatlı ve sıcak bir aromaya sahip çok viskoz bir yağdır. Alfheim koleksiyonlarının bir parçası olan Zencefil Esansiyel Yağının keskin odunsu kokusu, hafızayı ve iradeyi artırmaya yardımcı olurken aynı zamanda ruh halinizi de canlandırabilir. Yağı bir difüzöre ekleyin veya değişime uyum sağlamasına yardımcı olmak için kokuyu doğrudan soluyun. Kullanım Şekli: Topikal kullanım: İstenilen bölgeye 1-2 damla uygulayın. Cilt hassasiyetini en aza indirmek için bir taşıyıcı yağla (örneğin hindistancevizi) seyreltin. Difüzyon: Seçtiğiniz difüzörde üç ila dört damla kullanın. Sinerjisi ile uyumlu diğer yağlar: Fesleğen, Tarçın Kabuğu, Karanfil Yaprağı, Rezene Tohumu, Lavanta, Kekik, Nane. Uyarılar: Sadece harici kullanım içindir. Göz ve çevresi gibi hassas bölgelere temasından kaçınılmalıdır. Çocuklardan uzak, serin ve kuru yerde kapağı kapalı olarak saklayınız. Çocuk ve hamileler kullanmadan önce sağlık profesyonellerine danışmalıdır.
Ürün İçeriği :Saf Zencefil
Kullanım Şekli :Dilediğiniz miktarda, difüzörünüze ya da buhurdanlığınıza ekleyebilir ve kokuladırma olarak kullanabilirsiniz.
Mililitre Bilgisi :10 ml
Cilt Tipi :Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı :25+
Model Kodu :alf-088
Menşei :Türkiye
Ürün Kodu: 5002911901
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
ÖRTİMUR AVMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.