Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Armani Code Femme Edp 75 Ml Kadın Parfüm

Ürün Barkod : 5000002225


5600 ₺

Armani Code Femme Edp 75 Ml Kadın Parfüm

Ürün Barkod : 5000002225


5600 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Şık şişesi ile dikkatleri üzerine çeken Armani Code Femme, turuncu çiçek esansı, siklamen, yasemin ve vadideki zambak karışımı ile teninizi süsleyecek. Mavi nakışlarla sunulan şişenin üzerindeki zarafeti, bir kıyafet gibi giydiğinizi hissedeceksiniz.
Ürün İçeriği :Armani Code Femme... Bir rüya… Işığı şekillendiren, duyulara hitap eden, hayal ürünü, sıra dışı bir çiçek. Armani’nin saplantıya dönüşen çiçek kokusu tutkusu bu parfüme şekil veriyor. Armani bu parfümü bir ceket tasarımıyla nesnelleştiriyor.
Mililitre Bilgisi :75ml
Ürün Çeşidi :Parfum
Cilt Tipi :Tüm Cilt Tipleri
Kullanım Şekli :Parfümü temiz tene ve/veya kıyafete 15-20 cm uzaktan sıkınız.
Cinsiyet :Kadın
Parfüm Notası :BAŞ NOTASI: Portakal, Zencefil ORTA NOTASI: Zambak, yasemin, portakal çiçeği özütü DİP NOTASI: Sandal ağacı ve bal
Ürün Tipi :Parfüm Edp
Ürün Kodu: 5000002225
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
ÖRTİMUR AVMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.