Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Armani Emporio Because It s You Edp 100 Ml Kadın Parfüm

Ürün Barkod : 5000173896


5550 ₺

Armani Emporio Because It s You Edp 100 Ml Kadın Parfüm

Ürün Barkod : 5000173896


5550 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün İçeriği :Bir aşk hikayesinde kadını temsil eden koku. Onun mutluluğu ışıltısı karşıkonulamaz tıpkı en olgun ve mükemmel zamandaki ahududunun portakal çiçeği esansı ile birleştirilmesi gibi. Onun belirgin güzelliği adeta bağımlılık yapan saf bir gül. Vanilla ve miskin karışımı gibi olan baştan çıkarıcılığı, karmaşık ve inanılmaz derin şehveti ortaya çıkartıyor.
Mililitre Bilgisi :100ml
Ürün Çeşidi :Parfümü temiz tene ve/veya kıyafete 15-20 cm uzaktan sıkınız.
Cilt Tipi :Tüm Cilt Tiplerine Uygundur
Kullanım Şekli :Parfümü temiz tene ve/veya kıyafete 15-20 cm uzaktan sıkınız.
Cinsiyet :Kadın
Ürün Tipi :Parfüm Edp
Ürün Kodu: 5000173896
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
ÖRTİMUR AVMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.