Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Armani Stronger With You Edt 150 Ml Erkek Parfüm

Ürün Barkod : 5002304609


5050 ₺

Armani Stronger With You Edt 150 Ml Erkek Parfüm

Ürün Barkod : 5002304609


5050 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Emporio Armani, Stronger With You, üst notalarında kakule, pembe biber ve menekşe yaprakları karışımı ile baharatlı parfümlerden hoşlanan erkekler için sıcak, şehvetli bir erkek parfümüdür. Stronger With You, gençliğin çarpıcı ve kendine güvenen zarafetinden ilham alınarak yaratıldı. Adaçayı akorları, isli vanilya esansı ve şeker kaplı kestane notaları ile birleşerek karşı konulmaz bir erkek kokusu ortaya çıkardı. Feminen partneri In Love With You ile kusursuz bi uyumu temsil eden Stronger With You, sadakatten ve aşkın yoğunluğundan ilham alıyor. İki kokunun güçlü bir sevginin sembolü olarak birbirini dengeleyen ve güçlendiren bir birlikteliği var. Şişenin kapağının tasarımı, Giorgio Armaninin sol elinin üçüncü parmağına taktığı yüzüklerden ilham alınarak yaratıldı. Bir yüzük Giorgionun kendisi ve diğeri ortağı Sergio Galeotti tarafından giyildi.
Mililitre Bilgisi :150 ml
Ürün Çeşidi :Parfüm
Cinsiyet :Erkek
Parfüm Notası :Baharatlı, Çiçeksi
Ürün Kodu: 5002304609
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
ÖRTİMUR AVMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.