Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Clarins Calm Essentıel Redness Correctıve Gel 30 Ml

Ürün Barkod : 5002706272


1390 ₺

Clarins Calm Essentıel Redness Correctıve Gel 30 Ml

Ürün Barkod : 5002706272


1390 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün İçeriği :Sklareolid (Misk Adaçayından elde edilen saflaştırırlmış molekül) : Duyu reseptörlerini korur ve cilt hassasiyetini azaltmak için cildi yatıştırır. Organik karaderme: Cildi kirlenmeye karşı korur. Bitki skualeni: Cildi güçlendirir ve korur.
Kullanım Şekli :Ürünü ısıtın. Avuç içleriniz yüzünüzün önünde açık şekilde burnunuzdan uzun ve derin bir nefes alın ve hepsini ağzınızdan bırakın. Rahatlayın. Ürünü hafif, okşar gibi sakinleştirici hareketlerle, yüzünüzün ortasından dışa doğru ve ardından boynun en üstünden aşağıya doğru sürün. Sonrasında, yine yüzünüzün ortasından dışa doğru ve ardından boynun en üstünden aşağıya doğru parmaklarınızla hafif ve nazikçe baskı uygulayarak devam edin. Parmaklarınızı kulaklarınızın önüne, şakaklarınızın yanına koyun ve 5 saniye boyunca rahatlatıcı bir "basınç uygula-bekle" masajı yapın.
Ürün Açıklaması :Rahatsızlık hissini yatıştırmak ve cildini korumak için özel cilt bakım ürünleri arayan hassas ciltli tüm kadınlar içindir.Kızarıklık görünümünü hemen gideren ve cildi yatıştırarak koruyan ferahlatıcı yeşil renkli jel. Bileşenlerin %95i doğal kökenlidir.
Menşei :Fransa
Yaş Aralığı :25+
Cilt Tipi :Hassas Ciltler
Ürün Kodu: 5002706272
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
ÖRTİMUR AVMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.