Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Clinique Acne Solution Anti Blemish Serum 30 Ml/1FLOZ

Ürün Barkod : 5000116795


2750 ₺

Clinique Acne Solution Anti Blemish Serum 30 Ml/1FLOZ

Ürün Barkod : 5000116795


2750 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Yaş ilerledikçe cildin hücre yenilenmesi yavaşlar. Akne problemi yaşayan yetişkinlerde akne bu sebepten dolayı ciltte daha yoğun ve kalıcı hasarlar bırakır. Yeni Clinique Anti Blemish Sivilce Karşıtı Serum akne prolemi yaşayan ama aynı zamanda çizgi ve kırışıklık endişesiyle karşılaşan olgun ciltler  için formüle edilmiştir. Bir çok endişe karşı savaşarak daha temiz ve genç bir cilt görünümü kazanılmasına yardımcı olur.
Mililitre Bilgisi :30 ml
Ürün Çeşidi :Onarıcı Krem
Cilt Tipi :Sivilceli Ve Yağlı Ciltler
Kullanım Şekli :Her kullanımdan önce şişeyi iyice çalkalayın.
Ürün Kodu: 5000116795
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
ÖRTİMUR AVMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.