Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Clinique Acne Solutions Anti-Blemish Fondöten Vanilla 30 Ml/1FLOZ

Ürün Barkod : 5000007981


1230 ₺

Clinique Acne Solutions Anti-Blemish Fondöten Vanilla 30 Ml/1FLOZ

Ürün Barkod : 5000007981


1230 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Yumuşak ve doğal bir görünüm vererek sivilce, kızarıklık  ve sivilce izlerini kapatır aynı zamanda da cildin  zarar görmesini engellemeye yardımcı olur. Sivilce karşıtı içerikler, yeni sivilce oluşumuna sebep olabilecek bakterilerle savaşmaya yardımcı olur.
Ürün İçeriği :Salisilik asit içeren formülüyle sivilceleri tedavi eder ve yenilerinin olusumunu engellemeye yardimci olur. Yagsizdir.
Mililitre Bilgisi :30 ml
Ürün Çeşidi :Fondöten
Cilt Tipi :Tüm Cilt Tipleri
Kullanım Şekli :Anti Blemish Sivilce Karşıtı Bakım Sisteminden sonra uygulayın. Kullanmadan önce çalkalayınız.Temiz elinizin arkasına bir miktar dökün. Fondöten Fırçası veya parmaklarınızla yüzünüzün ortasında başlayarak saç ve çene çizgisine kadar yayarak uygulayın. Favori Clinique makyaj temizleyiciniz ile temizleyin.
Cinsiyet :Kadın
Ürün Kodu: 5000007981
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
Sıcak Teklif
ÖRTİMUR AVMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.