Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Clinique Acne Solutions Anti Blemish Yağsız Nemlendirici Losyon 50Ml/1.7FLOZ

Ürün Barkod : 5000003264


1275 ₺

Clinique Acne Solutions Anti Blemish Yağsız Nemlendirici Losyon 50Ml/1.7FLOZ

Ürün Barkod : 5000003264


1275 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Cliniquein Sivilce Karşıtı Çözüm Serisinin üçüncü adımıdır. Hafif, formülü mevcut sivilceleri tedavi etmeye ve yenilerinin oluşmasını engellemeye yardımcı olur. Ürün İçeriği :İçeriğindeki özel formülleri sayesine ; fazla yağı kontrol altına almaya, gözle görünür kızarıklığı yatıştıştırmaya destek olur. Mililitre Bilgisi :50 ml Ürün Çeşidi :Nemlendirici Cilt Tipi :Sivilceli Ve Yağlı Ciltler Kullanım Şekli :Sabah ve akşam ince bir tabaka olarak uygulayın. Pullanma veya ekstra kuruluk gözlemlenirse kullanmayı durdurun. En iyi sonuçlar için, Anti-Blemish serisinden Temizleyici Köpük ve Arındırıcı Losyondan sonra uygulayın. Cinsiyet :Kadın Ürün Kodu: 5000003264
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
ÖRTİMUR AVMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.