Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Clinique Almost Almost Powder Pudra Fondöten Fair 10GM/.35OZ

Ürün Barkod : 5000149555


1760 ₺

Clinique Almost Almost Powder Pudra Fondöten Fair 10GM/.35OZ

Ürün Barkod : 5000149555


1760 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Mineralden fazlası! Daha mutlu bir cilt için Almost Powder Makeup SPF 15. Uzun süre kalıcı formülü yaşayabileceğiniz gözenek sorunlarına yardımcı olur. Antioksidan ve SPF cildinizin korunmasını destekler. Doğal , makyajsız görünümü ve hafif yapısı ile gün içinde neredeyse varlığını hissetmezsiniz. Kullanımı oldukça kolaydır, sünger ve fırça ile uygulayabilirsiniz.
Mililitre Bilgisi :10 gr
Ürün Çeşidi :Pudra
Cilt Tipi :Tüm Cilt Tipleri
Kullanım Şekli :3-Step Skin Care Systemden sonra uygulayabilirsiniz. Doğal ve canlı bir görünüm için sünger yada fırça kullanarak uygulayın.
Cinsiyet :Kadın
Ürün Kodu: 5000149555
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
Sıcak Teklif
ÖRTİMUR AVMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.