Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

CLINIQUE Clinique, Clinique Sun, Yüz Güneş Kremi SPF 50, 30ML/1FLOZ

Ürün Barkod : 5000112081


1265 ₺

CLINIQUE Clinique, Clinique Sun, Yüz Güneş Kremi SPF 50, 30ML/1FLOZ

Ürün Barkod : 5000112081


1265 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Solar Smart teknolojisi ile geliştirilmiş, UVA ve UVB ışınlarına karşı cildinizi korumaya yardımcı olur. Antioksidan içeriği sayesinde, çevresel zararlara karşı cildi korumayı destekler. Cilde hızlıca nüfuz ederek kolayca uygulanır. Dermatologlar tarafından test edilmiştir. Yağsızdır.
Ürün İçeriği :• Cildi zararla UVA/ UVB ışınlarından korumak için fiziksel bir bariyer oluşturan mineral güneş koruması, kolayca absorbe olur ve hassas ciltlere uygundur. Mineral güneş koruyucular güvenli ve uzun süre kalıcıdır.• Diğer mineral güneş korumalarının aksine, Clinique’in Invisible Shield Teknolojisi sayesinde hafif yapılıdır ve ciltte kolayca dağılır. Teknolojinin süreci, her bir güneş koruma partikülünün hafif yapılı ve görünmez olmasını sağlar.• Formülü, cildi rahat hissettirir – pürüzsüz, yumuşak, hafif yapılı, yağsız.
Cilt Tipi :Tüm Cilt Tipleri
Kullanım Şekli :Güneşe çıkmadan önce tüm yüzünüze uygulayınız.6 aylıktan küçük bebeklerde kullanmak için doktora danışın. 
Cinsiyet :Kadın
Ürün Kodu: 5000112081
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
ÖRTİMUR AVMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.