Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

CLINIQUE Clinique, Redness Solutions, Redness Günlük Rahatlatici Krem, 50ML/1.7FLOZ

Ürün Barkod : 5000004111


2625 ₺

CLINIQUE Clinique, Redness Solutions, Redness Günlük Rahatlatici Krem, 50ML/1.7FLOZ

Ürün Barkod : 5000004111


2625 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Ultra hassas, yağsız nemlendirici krem cildi yatıştırılmasını destekler kalıcı kızarıklık olan ciltlerin rahatlamasına yardımcı olur .Zamanla, cildin rahatlamasını sağlayarak, kılcal damar görünümünün azalmasına katkıda bulunur. Kızarıklığıolan ciltler için uygundur.
Ürün İçeriği :Kılcal damarların görünümünü azaltan Phytosphingosine ile irritasyonlu ve kızarık cildi yatıştırmaya yardımcı olur - Anti-irritanlar ileride oluşabilecek irritasyona karşı cildi çevrenin zararlı etkilerinden koruma, yatıştırma, pürüzsüzleştirmeye yardımcı olur
Mililitre Bilgisi :50 ml
Ürün Çeşidi :Nemlendirici
Cilt Tipi :Kızarıklık Olan Ciltler
Kullanım Şekli :Günde 2 kez, tüm yüze uygulayın. Göz çevresi hariç. Daha iyi sonuçlar için Redness Kızarıklık Karşıtı Çözüm Serisinden Hassas Temizleyici ve Günlük Koruyucu Baz SPF 15 ile birlikte kullanın.
Cinsiyet :Kadın
Ürün Kodu: 5000004111
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
ÖRTİMUR AVMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.