Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Clinique Deep Comfort Hand And Cuticle El Ve Tirnak Bakim Kremi 75Ml/2.5FLOZ

Ürün Barkod : 5000006647


1100 ₺

Clinique Deep Comfort Hand And Cuticle El Ve Tirnak Bakim Kremi 75Ml/2.5FLOZ

Ürün Barkod : 5000006647


1100 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Elleri gün t boyunca nemli ve yumuşak tutar. Zengin, besleyici içerikli krem cildin nem bariyerini çevresel zararlı etkenlere karşı korumaya yardımcı olur. Bunun y cildin aldığı nemi uzun süre hapseder ve eller yumuşak hissedilir. Tırnak ve tırnak eti bakımı yapar.
Ürün İçeriği :Elleri yumuşacık, rahat hissettirmeye yardımcı olur. sürekli kullanımla tırnakların mükemmel bir ışıltı yansıtmasını destekler. Sodyum Hiyalüronat ve Yağ Asitleri gibi nemlendiriciler ve yağ asitleri içeren el kremi nem verir . - Kuru, irite olmuş cildi yatıştırmaya ve rahatlatmaya katkıda bulunur; çevresel faktörlerin sebep olacağı irritasyona karşı cildi korumaya yardımcı olur.
Mililitre Bilgisi :75 ml
Ürün Çeşidi :El Kremi
Cilt Tipi :Tüm Cilt Tipleri İçin Uygundur.
Kullanım Şekli :Günlük, ihtiyaç duyulduğu zaman kullanın. Yağsız formül emilir.
Ürün Kodu: 5000006647
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
ÖRTİMUR AVMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.