Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Clr Nutrı Lumiere Revıve 50 Ml -22

Ürün Barkod : 5002900169


5920 ₺

Clr Nutrı Lumiere Revıve 50 Ml -22

Ürün Barkod : 5002900169


5920 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Cilt tonu geliştirici, Canlandırıcı Gündüz Kremi. Cildi cansız görünüme sahip, parlaklığını yitiren, sararan solgun bir cilt görünümü endişesi taşıyan 60 yaş üzeri tüm kadınlar. Bu olağanüstü yaşlanma karşıtı gündüz kremi son derece pürüzsüz dokusu ile cilt tonundaki sararmayı nötralize eder, cilt anında gelişir ve ışıltısını geri kazanır. Beslenen cilt daha canlı ve genç görünüme kavuşur.
Ürün İçeriği :Kaki ağacı meyvesi özü şekerin kolajen bağlarına zarar vermesini önleyerek cildin saramasına sebebiyet veren glikasyonu hedef alır. Vitality Duo (Organik At kestanesi çiçeği özü  At kestanesi escini) ile cildin yeniden canlanması ve aydınlığını geri kazanmasını sağlamak için cildin mikro benslenmesini optimize eder. 
Kullanım Şekli :Sabahları yüz ve boyun bölgesine, mükemmel şekilde temizlenmiş ve kuru olan cilde uygulayın.
Ürün Kodu: 5002900169
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
ÖRTİMUR AVMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.