Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Diesel Only The Brave Street Edt 75 Ml

Ürün Barkod : 5002321553


2130 ₺

Diesel Only The Brave Street Edt 75 Ml

Ürün Barkod : 5002321553


2130 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :75 ml Edt Parfüm
Ürün İçeriği :Diesel’ İn Yeni Erkek Parfümü Cesaretin Tanımına Yeni Bir Anlam Katıyor: Sıfırdan Başlamak, Meydan Okumak, Hayal Kurmak Ve Ne Olursa Olsun Pes Etmemek; Yani Kendini Sınırsız Bir Şekilde İfade Etmek. Sokak, Bu Parfümle Sizi Olmak İstediğiniz Kişi Olmaya İtecek. Gururlu Bir Birey Olmanın Yanı Sıra Büyük Bir Kabilenin Parçası Olmayı Öğretecek. Diesel Only The Brave Street Hayatı Tüm Bakış Açılarından Görmenizi Sağlayacak. Only The Rave Street İle Sokağı Ele Geçirmeye Hazır Olun! Sokaklar Cesurlara Aittir.
Mililitre Bilgisi :75 ml
Ürün Çeşidi :Parfüm
Cilt Tipi :Tüm cilt tipleri
Kullanım Şekli :15-20 cm uzaktan, enseye, omuz başlarına ve saç uçlarına sıkınız. Göze ve tahriş olmuş deriye temas ettirmeyiniz.
Cinsiyet :Erkek
Ürün Tipi :Edp
Parfüm Notası :-
Ürün Kodu: 5002321553
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
ÖRTİMUR AVMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.