Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Duaderm Natural Serum

Ürün Barkod : 5002397160


643 ₺

Duaderm Natural Serum

Ürün Barkod : 5002397160


643 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Özellikler Güçlü bir yaşlanma karşıtıdır. Düzenli kullanımda kısa sürede cilt elastikiyetinin kazanımına ve kırışıklıkların düzelmesine yardımcı olur. Doğal gece bakımını destekleyerek, cildin tüm yaşlanma belirtilerine karşı onarılmasına yardımcı olur. Cildi yatıştırır ve günün stresinin cildin üzerinden atılmasına yardım eder. Dengeli PH ile uzun süreli kullanım sağlar. Yoğun bir şekilde nemi cilde hapseder. Sebum dengesini sağlar. Canlandırıcı, sıkılaştırıcı, ve besleyici özellikleriyle komple bir bakım sağlar. Tüm yüze ve boyun bölgesine kullanılabilir. Komedojenik değildir. Tüm cilt tipleri için uygundur.
Mililitre Bilgisi :30 ml/gr
Cilt Tipi :Tüm cilt tiplerine uygundur.
Cinsiyet :Unisex
Ürün Kodu: 5002397160
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
ÖRTİMUR AVMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.