Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Eda Taşpinar Spf0 200 Ml Yoğun Bronzlaştırıcı Sprey

Ürün Barkod : 5000060927


309,99 ₺

Eda Taşpinar Spf0 200 Ml Yoğun Bronzlaştırıcı Sprey

Ürün Barkod : 5000060927


309,99 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Yoğun Bronzlaştırıcı Spray: Özel formülü sayesinde cildin doğal bronzlaşma sürecini hızlandırır. Sprey ambalajı sayesinde güneş yağını vücudunuza daha kolay yayabilirsiniz. Yoğun Bronzlaştırıcı Sprey ile güneş yanığı veya erken cilt yaşlanması kaygısı taşımadan güneşin tadını çıkarabilir ve bronz bir tene sahip olabilirsiniz.
Ürün İçeriği :Paraffinum Liquidum, Butane, Propane, Isobutane, Isopropyl Myristate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Daucus Carota Sativa (Carrot) Seed Extract, Tocopherol Acetate, Beta-Carotene, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Parfum, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Lanolin, BHT, Argania Spinosa (Argan Kernel) Oil, Coumarin
Mililitre Bilgisi :200 ml
Kullanım Şekli :Kullanmadan önce çalkalayınız. Güneşe çıkmadan önce tüm vücudunuza uygulayınız. Tek püskürtme ile tüm vücudunuza sıkabilirsiniz. Terledikten, yüzdükten ve havlu ile kurulandıktan sonra işlemi tekrarlayınız. Güneşte uzun süre kalındığında uygulamanın 2 saatte bir yenilenmesi gerekir
Cinsiyet :Unisex
Ürün Kodu: 5000060927
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
ÖRTİMUR AVMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.