Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Eda Taşpinar Spf15 200 Ml Bronzlaştırıcı Koruyucu Yağ

Ürün Barkod : 5000060925


299,99 ₺

Eda Taşpinar Spf15 200 Ml Bronzlaştırıcı Koruyucu Yağ

Ürün Barkod : 5000060925


299,99 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Bronzlaştırıcı Koruyucu Yağ: Eda Taşpınarın güneşlenmeye ilk başladığında kullandığı Bronzlaştırıcı Koruyucu Yağ, 15 SPF Argan yağı ile yaşlanma karşıtı güneş bakımı sağlar. Tamamlayıcı antioksidanlar, serbest radikallere karşı savaşır. İçerdiği güneş koruması ile cildinizi hem UVA ve hem UVB ışınlarına karşı korur. Güvenli bir güneşlenme sağlar.
Ürün İçeriği :Paraffinum Liquidum, C12-15 Alkyl Benzoate, Octocrylene, Benzophenone-3, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Parfum, Butylated Hydroxytoluene, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Daucus Carota Sativa (Carrot) Seed Extract, Tocopherol Acetate, Beta-Carotene, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Argania Spinosa ( Argan Kernel ) Oil, Coumarin.
Mililitre Bilgisi :200 ml
Kullanım Şekli :Güneşe çıkmadan önce tüm vücudunuza uygulayınız. Güneşten korunmak için terledikten, yüzdükten ve havlu ile kurulandıktan sonra işlemi tekrarlayınız. Güneşte uzun süre kalındığında uygulamanın 2 saatte bir yenilenmesi gerekir.
Cinsiyet :Unisex
Ürün Kodu: 5000060925
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
ÖRTİMUR AVMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.