Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Gucci Guılty Absolute Pour Femme Edp 50 Ml

Ürün Barkod : 5000205351


3672 ₺

Gucci Guılty Absolute Pour Femme Edp 50 Ml

Ürün Barkod : 5000205351


3672 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :#GuiltyNotGuilty devrimi Gucci Guilty Absolute Pour Homme için nihai ortak olan Gucci Guilty Absolute Pour Femme ile devam ediyor. Mutlak çift, birlikte özgürleştirilen sevgi kavramını, birbirini özgürleştirici bir yolculuk olarak tamamlayan bir çift parfümü ifade eder. Gizemli bir böğürtlen notasından başlayarak, Gucci Guilty Absolute Pour Femme, çağdaş bir kadın için yaratılmış geleneksel olmayan bir kadın kokusu. #GuiltyNotGuilty hikayesi, klasik bir Çiçeksi şipreyi, meyvemsi şipre kokusuna dönüştüren geleneksel kadın kokularının kalıplarını kırar. Kokunun notalarının içinde, üç kahraman bileşeni, duygusallık ve romantizm anlamını tanımlar. Böğürtlen: sulu ve gizemli bir kenarı ile, böğürtlenin en kaliteli insan yapımıdır. Bulgar Gül: zengin ve yoğun, modern çiçek özü baharatlı bir bitiştir. Goldenwood: Nootka Cypressin doğal bir özü olan yenilikçi odunsu nota, geleneksel odun sıcaklığını ve Nootkanın zengin amberli aksanını bir araya getiriyor. Eşsiz ve çok boyutlu, odunsu notasıyla ateş ve deri yönleri vardır. Goldenwood aynı zamanda Gucci Guilty Absolute Pour Hommenin kadınsı kokuyu erkeğine bağlayan önemli bir notasıdır. Koku sıkmanın mutlak bir yolu yoktur. Sevmenin mutlak yolu yoktur. Bağlanmanın kesin bir yolu yok.
Mililitre Bilgisi :50 ml
Ürün Kodu: 5000205351
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
ÖRTİMUR AVMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.