Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Guerlain Abeılle Royale Bee Glow Nemlendirici

Ürün Barkod : 5002347732


4490 ₺

Guerlain Abeılle Royale Bee Glow Nemlendirici

Ürün Barkod : 5002347732


4490 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Guerlain Abeille Royale Bee Glow cilt için optimum nemlendirme sağlayan ve ciltte mükemmel bir ışıltı yaratan mükemmel bir nemlendiricidir. Guerlain Abeille Royale Bee Glow ile cilt pürüzsüz, nemli ve dolgun görünür ve gençleşir.
Mililitre Bilgisi :30 ml
Ürün Çeşidi :Nemlendirici
Cilt Tipi :Tüm Cilt Tipleri
Kullanım Şekli :Önerilen 3 kullanıım şekli:Krem yerine veya krem sonrası,serumdan sonra ve krem yerine veya krem sonrası ve makyaj öncesi baz olarak.
Cinsiyet :Kadın
Ürün İçeriği :Ouessant Balı Brittany kıyısından sadece 18km uzakta parazitsiz ve ilaçlamalardan korunan bir ekosisteme sahip UNESCO Biyosfer Rezervi olan Ouessant Adası bulunur. Bu adada yaşayan kara arılar, olağanüstü özelliklere sahip eşsiz saflıkta bal üretir. Amino asitler, eser elementler ve fruktoz içeriği yüksek olan bu bal, cilt dokusunun onarım sürecinde hayati olan temel bileşenleri sunar. Guerlain Exclusive Arı Sütü Arı Sütü, arılar tarafından üretilen en değerli maddedir. Sadece kraliçe arıları beslemek için üretilen arı sütü cilt için de doğal beslenme sağlar. Guerlain, kalitesini ve saflığını garanti etmek için Guerlain Exclusive arı sütünü geliştirdi. Bu madde, olağanüstü besinler açısından zengindir ve doğal bir karbonhidrat, protein, lipit ve vitamin kaynağıdır. Korunan bir ortamda üretilir ve cilt için olağanüstü faydalar sağlar. Fas Balı Sarı Sahra arısı tarafından üretilir ve cilt sıkılığı ve elastikiyeti üzerinde etkili biyolojik özelliklere sahiptir.
Ürün Kodu: 5002347732
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
ÖRTİMUR AVMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.