Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Guerlain Eye&Lıp Bıphase Make-Up Remover Göz Makyaj Temizleyici

Ürün Barkod : 5000088874


2360 ₺

Guerlain Eye&Lıp Bıphase Make-Up Remover Göz Makyaj Temizleyici

Ürün Barkod : 5000088874


2360 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Guerlain Göz ve Dudak çift aşamalı makyaj temizleyicisi, iki fazlı temizleme yağı içerir. Kontakt lensler nedeniyle hassas olan gözleri nazikçe temizler. Anında rahatlık ve inanılmaz bir temizlik hissi sunar. Her geçen gün daha güzel gözler için kirpikleri * güçlendiren takviye edici aktif bileşenler içerir. Kullanmadan önce çalkalayınız. Yüz için Guerlain Temizleme Sütü, Micellar Lotion ve Temizleme Köpüğünü keşfedin. * Bileşenler laboratuar ortamında test edilmiştir.
Mililitre Bilgisi :125 ml
Cilt Tipi :10 kadından 9u temizleyicinin göz çevresi için nazik olduğunu belirtmiştir****. Daha aydınlık bir göz çevresi: +32%**. Göz çevresi torbalanmasında azalma: -28%***. **31 kadında,4 hafta boyunca günce 2 kere kullanım sonucundaki kişisel değerlendirme, ***24kadın,4 hafta boyunca günce 2 kere kullanım sonucundaki kişisel değerlendirme
Kullanım Şekli :Hızlı ve etkili bir makyaj temizliği için nemlendirilmiş pamuk ile uygulayın, göz kapaklarının üzerini ve kirpikleri temizleyin.
Cinsiyet :KADIN
Renk :Kullanmadan önce çalkalayınız. Bir miktar ürünü pamuğa dökünüz ve göz kapağınıza ve kirpiklerinize uygulayarak temizleyiniz. Yüzünüz için Temizleme Sütü, Temizleme Köpüğü ve Temizleme Suyunu keşfediniz.
Ürün Kodu: 5000088874
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
ÖRTİMUR AVMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.