Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Jimmy Choo I Want Choo Edp 100 Ml Kadın Parfüm

Ürün Barkod : 5002773796


4795 ₺

Jimmy Choo I Want Choo Edp 100 Ml Kadın Parfüm

Ürün Barkod : 5002773796


4795 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün İçeriği :Ust Nota: Şeftali, Mandalina Orta nota: Yasemin, Kırmızı Zambak Alt Nota: Vanilya
Ürün Açıklaması :Büyüleyici, neredeyse hipnotik, kırmızı zambak etrafında inşa edilen I Want Choo, yumuşak vanilya notalarını yaseminin şehvetli titreşimleriyle birleştiren derin ama canlandırıcı bir çiçek kokusu. Meyveli nota, mandalinanın ışıltılı narenciyesini ve kontrast oluşturan pürüzsüz şeftaliyi birleştirir. Şişe gerçek bir arzu nesnesidir. Dövülmüş mücevherli efektli altın sprey kapağı ve özel JC amblemi, kokunun yumuşak ve zarif şeftali tonuyla vurgulanır.
Mililitre Bilgisi :100 ml
Cilt Tipi :Tüm Cilt Tipleri
Menşei :Fransa
Kullanım Şekli :Tene istenilen sıklıkla sıkılabilir.
Parfüm Notası :Çiçeksi Meyvemsi
Model Kodu :JC 17A01
Yaş Aralığı :25+
Ürün Kodu: 5002773796
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
ÖRTİMUR AVMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.