Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

La Colline Advanced Vital Night Elixir 30 Ml İki Fazlı Cilt Serumu

Ürün Barkod : 5002354163


13990 ₺

La Colline Advanced Vital Night Elixir 30 Ml İki Fazlı Cilt Serumu

Ürün Barkod : 5002354163


13990 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Onarıcı Gece Bakım İksiri Bu iki-fazlı rejenerasyon özü çift etki sağlar: canlandırıcı ve yatıştırıcı bileşenlerinin gücüyle birleşmiş değerli yağlarının rahatlığını sunar. Botanik özü cilt tahrişlerini yatıştırırken, seramidler ve değerli yağlardan oluşan ikili, cilt dokularını onarır ve yeniler.
Ürün İçeriği :CMAge Complex ve HDS Sistemi, serumla karşılaştırıldığında çok daha yoğundur. Aktif içerik oranı daha fazladır ve 4 kat daha konsantre yapısı vardır.Canlandırıcı ve yatıştırıcı aktif içeriklerin gücü ile tahriş hissini azaltır, cildi güçlendirir, cildi sıkılaştırır. Değerli yağların besleyici konforu ile cildi onarır ve yeniden yapılandırır. Bacopa bitkisi özü sayesinde cilt dokusu strese, serbest radikallere karşı dayanıklı hale gelerek anti-oksidan özellik kazanır.
Mililitre Bilgisi :30 ml
Cilt Tipi :Tüm Ciltler
Kullanım Şekli :Gece kremi uygulamasından önce bir 1 pompa ürünü avucunuza dökün. Nazikçe karıştırın, sonrasında yukarı doğru ve dairesel masaj hareketleri ile göz çevresinden saınarak uygulayın.
Cinsiyet :Unisex
Ürün Kodu: 5002354163
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
ÖRTİMUR AVMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.