Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Lancome Hydra Zen Glow Aloe Vera Özlü 50 Ml Likit Nemlendirici

Ürün Barkod : 5002588403


1720 ₺

Lancome Hydra Zen Glow Aloe Vera Özlü 50 Ml Likit Nemlendirici

Ürün Barkod : 5002588403


1720 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Hydra Zen Glow Aloe Vera Özlü Likit Nemlendirici, hyalüronik asit, gül suyu ve amino asitler ile zenginleştirilen formülü ile 24 saat* boyunca cildi nemlendirirken cildi yatıştırır ve canlandırır. Cildiniz sağlıklı ve ışıltılı bir görünüme kavuşur. Hydra Zen Glow, formülündeki amino asitler sayesinde çevresel faktörlerin ciltte sebep olabileceği nemsizlik ve solgun cilt görünümü gibi belirtileri azaltır. Aloe Vera özleriyle nemlenmiş bir cilt sağlar. Yalnızca 1 kullanım sonrasında nemlenen ve pürüzsüz görünen cilt, düzenli kullanım ile ışıltılı ve canlı bir görünüme kavuşur, cilt tonu eşitlenir ve yorgunluk belirtilerinin görünümü azalır. *Instrumental test, 24 Kadın
Ürün İçeriği :AQUA / WATER / EAU ? GLYCERIN ? PENTYLENE GLYCOL ?  OCTYLDODECANOL ? BUTYLENE GLYCOL ? CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE ? BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER ? SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL / JOJOBA SEED OIL ? BEHENETH-10 ? SQUALANE ? GLYCOL PALMITATE ? PCA ? ALANINE ? COCOS NUCIFERA OIL / COCONUT OIL ? TOCOPHEROL ? MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL ? HYDROXYACETOPHENONE ? SODIUM POLYACRYLATE ? SODIUM HYALURONATE ? SODIUM PCA ? SODIUM LACTATE ? PAEONIA SUFFRUTICOSA ROOT EXTRACT ? PHENYLALANINE ? ARGININE ? HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL / SUNFLOWER SEED OIL ? VALINE ? PALMITOYL TRIPEPTIDE-8 ? XANTHAN GUM ? MENTHOL ? ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER ? PROPYLENE GLYCOL ? PROLINE ? ISOLEUCINE ? ASPARTIC ACID ? CORIANDRUM SATIVUM FRUIT OIL / CORIANDER FRUIT OIL ? SORBITOL ? SERINE ? THREONINE ? PASSIFLORA EDULIS SEED OIL ? ROSA GALLICA FLOWER EXTRACT ? HISTIDINE ? CITRIC ACID ? PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL / APRICOT KERNEL OIL ? DEXTRAN ? GLYCINE ? PARFUM / FRAGRANCE ? 
Mililitre Bilgisi :50 ml
Cinsiyet :Kadın
Ürün Kodu: 5002588403
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
ÖRTİMUR AVMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.