Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Lancome Nemlendirici

Ürün Barkod : 5002326641


10900 ₺

Lancome Nemlendirici

Ürün Barkod : 5002326641


10900 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Grand Rose Ekstraktlarının özel bir karışımı ile yapılan bu hoşgörülü krem ??cildi nem, sıkılık ve dolgunluk ile görsel olarak canlandırır. Eşsiz dokusu, kalın bir nemlendirici kremden, ince bir serum benzeri losyona, cildi nemle dolgunlaştıran kalın bir tabakaya dönüştürürken duyusal bir yolculuk yaratır. Kırışıklıklar ve ince çizgiler, daha parlak, parlak, tonlu ve daha düzgün olan daha genç görünümlü, pürüzsüz bir cilt için azalmış görünmektedir. Cilt yüzeyi hücre yenilenmesi iyileştirilir ve cildin nem bariyeri korunur.
Mililitre Bilgisi :60 ml
Ürün Çeşidi :Nemlendirici
Cinsiyet :Kadın
Cilt Tipi :Tüm Cilt Tipleri
Kullanım Şekli :Temizlenmiş cildinize parmak uçlarınızı kullanarak yüzünüze ve boynunuza formülü dışa doğru tampon hareketlerle uygulayın. Absolue Soft Cream’i gündüz ve gece kullanabilirsiniz.
Ürün Kodu: 5002326641
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
ÖRTİMUR AVMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.