Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Lancome Renergie Triple Serum 50 Ml

Ürün Barkod : 5002868566


6100 ₺

Lancome Renergie Triple Serum 50 Ml

Ürün Barkod : 5002868566


6100 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Lancômeun cilt görünümünü yenileyen yüksek performanslı yaşlanma karşıtı bakımını keşfedin. Lancome’un inovasyonu Hyalüronik asit, Niasinamid ve Ferülik asidi tek formülde birleştirdi. Rénergie H.C.F. Triple Serum yaşlanmaya karşı etkili bakım sağlar. Deneyen 10 kadından 9u Rénergie H.C.F. Triple Serumu kullanmaya devam etmek istediğini söyledi*. /*Kişisel değerlendirme, 50 kişi HYALURONİK ASİT: Hyaluronik asit içeren formülü cilde nem , daha dolgun ve pürüzsüz bir görünüm sağlar. Kırışıklıkların görünümünü azaltır. C VITAMİNİ+NİASİNAMİD: C vitamini türevi ve Niasinamid (vitamin B3) içeren formülü cilt tonunu eşitler, koyu leke görünümünü azaltır ve daha aydınlık bir cilt görünümü sağlar. FERÜLİK ASİT: Renergie Triple serum formülünde ferülik asit bulunmaktadır. Ferulik asit içeren formülü antioksidan koruma sağlar ve cilt görünümünün gelişmesini sağlar.
Ürün İçeriği :Lancômeun cilt görünümünü yenileyen yüksek performanslı yaşlanma karşıtı bakımını keşfedin. Lancome’un inovasyonu Hyalüronik asit, Niasinamid ve Ferülik asidi tek formülde birleştirdi. Rénergie H.C.F. Triple Serum yaşlanmaya karşı etkili bakım sağlar. Deneyen 10 kadından 9u Rénergie H.C.F. Triple Serumu kullanmaya devam etmek istediğini söyledi*. /*Kişisel değerlendirme, 50 kişi HYALURONİK ASİT: Hyaluronik asit içeren formülü cilde nem , daha dolgun ve pürüzsüz bir görünüm sağlar. Kırışıklıkların görünümünü azaltır. C VITAMİNİ+NİASİNAMİD: C vitamini türevi ve Niasinamid (vitamin B3) içeren formülü cilt tonunu eşitler, koyu leke görünümünü azaltır ve daha aydınlık bir cilt görünümü sağlar. FERÜLİK ASİT: Renergie Triple serum formülünde ferülik asit bulunmaktadır. Ferulik asit içeren formülü antioksidan koruma sağlar ve cilt görünümünün gelişmesini sağlar.
Model Kodu :LB299001
Menşei :Fransa
Ürün Kodu: 5002868566
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
ÖRTİMUR AVMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.