Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Lebody Bibilip Dudak Maskesi

Ürün Barkod : 5002694957


3500 ₺

Lebody Bibilip Dudak Maskesi

Ürün Barkod : 5002694957


3500 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :BIBILIPin Etkisi Klinik Olarak Onaylanmıştır.Cilt Tahriş Testini ve 12 Saat Dudak Nemliliği Testinden onay almıştır.3 ADIMDA DUDAK BAKIMINIZ YAPINCOCO BALI KREMİ Dudaklarınıza Coco Balını sürerek “Ovma Bakımı” yapabilirsiniz.Bu bakım dudak hassasiyetleriniz için yatıştırıcı özellik taşır. Ayrıca parlaklık verir ve kırışıklıkları giderir. BIBILIP DUDAK BAKIMI - LED MASKE Her tipteki dudak için tasarlanan BIBILIP Dudak Led Maskesi yaydığı kırmızı led ışınlarla dudak bakımınızı yapar.ALOE CICA ÇİFTE NEMLENDİRİCİ Yüksek nemlendirici krem cilt bariyerinin iyileştirilmesini ve geliştirilmesini sağlar. Parlatıcı ve kırışıklık giderici etkisi vardır.
Menşei :Güney Kore
Kutu İçeriği :Lebody Bibilip Dudak Bakımı - Led Maske Aloe Cica Çifte Nemlendirici Coco Balı Kremi Cihaz Pili
Cilt Tipi :Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı :25+
Ürün Kodu: 5002694957
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
ÖRTİMUR AVMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.