Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Mana Mila 200 Ml Basil Ayak Kremi

Ürün Barkod : 5002660907


430 ₺

Mana Mila 200 Ml Basil Ayak Kremi

Ürün Barkod : 5002660907


430 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Yes¸il C¸ay O¨zu¨ ve Gliserin ile zenginles¸tirilmis¸ formu¨lu¨ cildinizi yatıs¸tırmaya ve ayaklarınızın gu¨n boyunca nem dengesini korumaya yardımcı olur.
Ürün İçeriği :Aqua (Water), Glycerin, Urea, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Petrolatum, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Caprylic/Capric Triglyceride, Cyclopentasiloxane, Dicaprylyl Ether, Dimethicone, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), Zea Mays (Corn) Starch, Ethylhexylglycerin, Camellia Sinensis Leaf Extract, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Linalool, Coumarin, Limonene, Eugenol.
Mililitre Bilgisi :200 ml
Kullanım Şekli :Ayaklarınıza diledigˆiniz miktarda su¨ru¨p masaj hareketleri ile yayınız. En kaliteli malzemelerle yapılmıştır. Paraben içermez. Uyarılar: Haricen kullanılır. Go¨z ile temasından kac¸ınınız. Go¨z ile temasında bol su ile durulayınız. C¸ocukların ulas¸amayacagˆı yerlerde ve oda sıcaklıgˆında muhafaza ediniz.
Ürün Kodu: 5002660907
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
ÖRTİMUR AVMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.