Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Mana Mila 300 Ml Frangapani Ve Neroli Parfüm Vücut Losyonu

Ürün Barkod : 5002660946


600 ₺

Mana Mila 300 Ml Frangapani Ve Neroli Parfüm Vücut Losyonu

Ürün Barkod : 5002660946


600 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Jojoba Yağı, Zeytin Yağı ve Vitamin E ile zenginleştirilmiş formülü sayesinde cildinizi beslemeye yardımcı olurken Gliserin, Hyaluronik Asit ve Aloe Vera Özü gün boyunca nem dengesini sağlamaya yardımcı olur.
Ürün İçeriği :*Paraben içermez. Aqua (Water), Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Isopropyl Palmitate, Ceteareth-20, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Dimethicone, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), Carbomer, Sodium Polyacrylate, Sodium Hyaluronate, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Tocopheryl Acetate, Hydrogenated Polydecene, Trideceth-6, C11-15-Isoalkanes, Acrylic Acid
Mililitre Bilgisi :300 ml
Kullanım Şekli :Cildinize dilediğiniz miktarda sürüp masaj hareketleri ile yayınız. Uyarılar: Haricen kullanılır. Göz ile temasından kaçınınız. Göz ile temasında bol su ile durulayınız. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde ve oda sıcaklığında muhafaza ediniz. En kaliteli malzemelerle yapılmıştır.
Ürün Kodu: 5002660946
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
ÖRTİMUR AVMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.