Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Marc Jacobs Perfect Edp 50 Ml Kadın Parfüm

Ürün Barkod : 5002650400


3651 ₺

Marc Jacobs Perfect Edp 50 Ml Kadın Parfüm

Ürün Barkod : 5002650400


3651 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Marc Jacobs Fragrances’dan eğlenceli ve beklenmedik yeni bir koku: MARC JACOBS PERFECT EAU DE PARFUM. Optimist, kendini kabullenen ve özgün. Bu parfüm Marc Jacobs’ın mantrasından ilham alıyor: “Tam da olduğum gibiyim, mükemmelim.” Ayni zamanda Marc Jacobs’ın bileğinde bulunan “Perfect” dövmesini de simgeliyor. Marc Jacobs’ın dövmesi gibi, PERFECT MARC JACOBS kişinin kendini kabul edip kucaklaması ile ilgili. Karşıtlıkların renkli hikayesi. Kampanya, koku ve dizaynı ile tamamen Marc Jacobs stili.
Ürün İçeriği :Modern, ışıltılı ve feminen bir koku. Parfümör Domitille Michalon-Bertier tarafından yaratılan koku, taze çiçekler ile sakinleştirici hafif notaların alışılmadık harmonisini sunuyor. Ravent bitkisi ile ışıltılı nergis çiçeği kokunun açılışında meyvemsi notalar sunarken badem sütü rahatlatıcı bir etki sağlıyor. Kalbinde ise, sedir ağacı ve kaşmeran hafifletici bir bitiş veriyor. PERFECT MARC JACOBS, beklediğiniz gibi değil ama her şeyin olması gerektiği gibi.
Mililitre Bilgisi :50 ml
Kullanım Şekli :Temiz tene istenilen sıklıkla uygulanabilir
Cinsiyet :Kadın
Ürün Kodu: 5002650400
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
ÖRTİMUR AVMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.