Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Phantom Legion Özel Seri EDT 100 Ml Erkek Parfümü

Ürün Barkod : 5003045795


4036 ₺

Phantom Legion Özel Seri EDT 100 Ml Erkek Parfümü

Ürün Barkod : 5003045795


4036 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması : İyi hissettiren enerjilerle beslenen özgüven. Lüks ve yeni teknoloji arasındaki çatışmadan doğan fütüristik aromatik bir koku. Kendinizi enerjik, kendinden emin ve seksi hissettirecek içerikleri belirlemek için son teknoloji yaratıcı bir süreç kullanıldı. Bağımlılık yaratan kremsi lavanta notaları, enerji veren kaynaştırıcı limon ve seksi odunsu vanilya notalarına sahip cesur bir koku. Phantom doğaya karşı sorumlu bir şekilde formüle edilmiştir: o bugün ve yarın için yaratılmış bir koku.
Ürün İçeriği : ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LIMONENE, LINALOOL, COUMARIN, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, CITRAL, GERANIOL, BENZYL ALCOHOL, CI 60730 (EXT. VIOLET 2).
Kullanım Şekli : Temiz tene 15-20 cm mesafeden uygulanır 
Parfüm Notası : Kremsi Lavanta, Limon ve Odunsu Vanilya
Model Kodu : PPR65177437
Mililitre Bilgisi : 100 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : Fransa
Ürün Kodu : 5003045795
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
ÖRTİMUR AVMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.