Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Shiseido Sfs Lx Concentrated Balancing Softener 170 Ml Tonik

Ürün Barkod : 5000183720


6900 ₺

Shiseido Sfs Lx Concentrated Balancing Softener 170 Ml Tonik

Ürün Barkod : 5000183720


6900 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün İçeriği : Cilde anında nüfuz ederek nemlendirir, ciltte daha önce görülmemiş bir esneklik hissi yaratır. Cilt dokusunu dramatik bir şekilde iyileştirerek belirgin gözeneklerin görünümünü en aza indirir. Shiseido Concentrated Balancing Softener’ın Shiseido’ya özel gelişmiş formülü cilde uzun süreli nem vererek anında yumuşaklık ve esneklik sağlar. Cilt tonunu anında eşitler ve cilt yapısını düzeltir. Cilt yapısını ve cildin genel durumunu temelden iyileştirir. Yumuşatıcı kremlerden daha yumuşak yapısıyla ciltte ağırlık yapmaz ve yapışkan bir his bırakmaz. Yaşlanma belirtileriyle savaşarak cildinin doğal güzelliğini ortaya çıkarmak isteyen 30’larından itibaren tüm kadınlar için uygundur.
Ürün Çeşidi :Zengin içerikli yumuşatıcı losyon
Ürün Kodu: 5000183720
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
ÖRTİMUR AVMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.