Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Versace Bright Crystal Absolu Edp 50 Ml Kadın Parfüm

Ürün Barkod : 5000050190


3690 ₺

Versace Bright Crystal Absolu Edp 50 Ml Kadın Parfüm

Ürün Barkod : 5000050190


3690 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Versace Bright Cyrstal Absolu, Alberto Morillas tarafından tasarlandı. Versace Bright Crystal Absolu Parfüm kendinizi çok daha seksi hissetmenizi sağlayacak.
Ürün İçeriği :Kalp notası cezp edici ve kadifemsi ahududu tonları, şakayığın zarafeti, manolya ve nilüfer çiçekleriyle zenginleştirilmiş Bright Crystal Absolu; kıymetli amber, akaju ağacı, parlak ve enerji dolu misk kokuları ile beraber yoğun ve şehvet dolu hisler uya
Mililitre Bilgisi :50 ml
Cilt Tipi :Her cilt tipine uygundur.
Cinsiyet :Kadın
Ürün Kodu: 5000050190
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
ÖRTİMUR AVMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.