Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

We Are Paradoxx Super Fuel Yüz, Vücut + Saç Yağı 100 Ml

Ürün Barkod : 5002964546


1475 ₺

We Are Paradoxx Super Fuel Yüz, Vücut + Saç Yağı 100 Ml

Ürün Barkod : 5002964546


1475 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :We Are Paradoxx Super Fuel Face, Hair + Body Oil, yüz, vücut ve saç için kuru yağdır. Bu % 100 doğal kuru yağ uygulamasıyla cildinize ve saçınıza ihtiyaç duyduğu nemi verebilirsiniz. Maracuja, Abyssinian ve Argan yağlarının karışımı cildinizi ve saçınızı besler, yumuşatır ve nemlendirirken çok sayıda vitamin ve antioksidan içeriği ile de korur ve onarır. Cruelty-free ve vegan sertifikalı üründür. Paraben, plastik, parfüm, sülfat, mineral yağ ve toksin içermez. 
Kullanım Şekli :Yüz için günlük nemlendiricinizin yerine kullanın veya nemlendiricinize ekleyin. Vücut için ıslak veya kuru cilde uygulayabilirsiniz. Saç için, az miktarda ürünü ellerinize dökün ve ortadan uca kadar temiz, havluyla nemi alınmış saçlarınıza uygulayın. Ardından saçlarınızı fön ile kurutun veya doğal olarak kurumaya bırakın. Kuru saç uçlarını yumuşatmak ve saçları pürüzsüzleştirmek için uygulayabilirsiniz. Yoğun bir bakım kürü olarak, ürünü 1 gece saçınızda maske gibi bekletin ve sabah şampuanla durulayın.
Mililitre Bilgisi :100 ml
Model Kodu :W95020
Cilt Tipi :Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı :25+
Menşei :İngiltere
Ürün Kodu: 5002964546
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
ÖRTİMUR AVMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.