Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

We Are Paradoxx Volume Hacim Verici Şampuan 250 Ml

Ürün Barkod : 5002964545


1220 ₺

We Are Paradoxx Volume Hacim Verici Şampuan 250 Ml

Ürün Barkod : 5002964545


1220 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Volume Shampoo, tüm saç tipleri için mükemmel bir temizleyici sampuandir. %91’i doğal olan bu şampuan saçları derinlemesine temizler, nemlendirir, güçlendirir ve onlara hacim kazandırır. Saçların nemli ve tazelenmiş, ipeksi pürüzsüzlükte görünmesine yardımcıdır. İçeriğindeki şerbetçiotu ve ısırgan otu özleri saçlara hacim kazandırır. Babassu yağı, matcha yeşil çayı ve İrlanda yosunu özü, saçlara hafif ve ipeksi bir görünüm kazandırmaya yardımcı olur. Ginseng saçı güçlendirir. Nane saç köklerini uyarır. Tüm saç tipleri için uygundur.
Kullanım Şekli :İhtiyacınıza göre istediğiniz sıklıkta saçlarınızı bu şampuanla yıkayabilirsiniz. Çok kirli olmayan ve gün aşırı yıkanan saçlarda 1 kullanım yeterlidir. Sadece çok kirli saçlarda 2 kez şampuanlama yapmanız önerilir. Saçlarınızı ıslatıp, köpürterek uygulayın.
Model Kodu :W95000
Cilt Tipi :Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı :25+
Menşei :İngiltere
Ürün Kodu: 5002964545
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
ÖRTİMUR AVMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.