Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Zwilling 530050010 Enfinigy Black 1,5 Lt Kettle

Ürün Barkod : 5002958881


4999,99 ₺

Zwilling 530050010 Enfinigy Black 1,5 Lt Kettle

Ürün Barkod : 5002958881


4999,99 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Günlük kullanım için bir tasarım harikası: ZWILLING kettle ısı yalıtımlı, çift çeperli gövdeye sahiptir. İç sıcaklığı uzun süre korunur ve el yanmasını engellemek için kettlenin dışı serin kalır. Sıcak buhar ile teması önlemek için kettle kapağı maksimum 70 derecelik açıyla açılır. 1.5 litre hacme sahip paslanmaz çelik konteynerin temizlenmesi oldukça kolaydır. Entegre kireç filtresi -paslanmaz çelik malzemeden- içeceklerinizin aromasını korur. Ek bir güvenlik özelliği olarak, kettle içindeki su bittiğinde otomatik olarak kapanmakta, bu sayede makineye zarar verilmesinin önüne geçilmektedir. Kettleyi haznesinden çıkardığınızda da otomatik olarak kapanmaktadır. Hazneye sarılabilen kettle kablosu sayesinde makinenin toplu bir biçimde saklanması sağlanır. Çift çeperli gövde iç ısıyı uzun süre boyunca korurken, kettlenin dışının soğuk kalmasını sağlar. Kettle kapağı sıcak buharla teması engellemek adına maksimum 70 derece açıyla açılır. Su bittiğinde kaynatma işlemine devam etmemek ve fazla kaynamayı engellemek için otomatik kapanma özelliği. Kolay, hijyenik temizleme için paslanmaz çelik malzeme. Çay ve kahvede kireci engellemek için paslanmaz çelikten kireç filtresi. Saklamayı kolaylaştıran kablo dolama alanı.Z WILLING tarafından Almanyada geliştirilmiş ve İtalya, Milanoda Matteo Thun & Antonio Rodriguez tarafından tasarlanmıştır. ÜRÜN ÖZELLİKLERİ Renk: Siyah Malzeme: Plastik Parça Sayısı: 1 Voltaj: 220-240 V Sıklık: 50/60 Hz Kablo Sarma: Evet Güç noktaları: 1.850 W ÖLÇÜ BİLGİLERİ Net Ağırlık: 1,30 kg Kapasite: 1,50 l Ürün Uzunluğu: 15,20 cm Ürün Genişliği: 15,20 cm Ürün Yüksekliği: 24,40 cm
Model Kodu :ENFİNİGY BLACK KETTLE 1,5 L
Menşei :Çin
Materyal :Cam-Paslanmaz Çelik
Ürün Kodu: 5002958881
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
ÖRTİMUR AVMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.