Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Zwilling Blender ENFİNİGY BLENDER

Ürün Barkod : 5002958910


13999,99 ₺

Zwilling Blender ENFİNİGY BLENDER

Ürün Barkod : 5002958910


13999,99 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Her evde kaliteli bir bıçak olması önemlidir. Artık Blender için de aynısını söyleyebiliriz. Table Blender, ZWILLING’in yüksek kaliteli bıçaklarından üretilmiştir. Paslanmaz çelik bıçak Solingen’de üretilmektedir. Pirina diş özelliği ve 1200 watt motor gücüyle en katı besinlerin bile boyutunu zahmetsizce küçültebilirsiniz. 1,4 litrelik blender kabı BPA içermeyen Tritan malzemeden üretilmektedir. Bu sayede soğuğa ve sıcağa karşı yüksek dayanıklılık sağlar. Elde yıkamayla temizlenmesi önerilmektedir. Güvenlik özelliği sayesinde blender, kapağı tamamen kapatılmadan çalışmamaktadır. Table Blender’ın 5 otomatik programı (bakliyat, smoothie, kokteyl, buz kırma ve temizleme) ve 12 hız ayarı bulunmaktadır. Bu sayede hazırlayacağınız smoothie, dip sos, çorba gibi tarifler için en ideal hız tercihini seçebilirsiniz.
Model Kodu :ENFİNİGY BLENDER
Menşei :Çin
Materyal :Meşe Ağacı
Ürün Kodu: 5002958910
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
ÖRTİMUR AVMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.