Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Aqua Di Polo 1987 50 Ml Parfüm

Ürün Barkod : 5002597101


549,9 ₺

Aqua Di Polo 1987 50 Ml Parfüm

Ürün Barkod : 5002597101


549,9 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Gücü, tutkuyu ve çekiciligi yansıtan bir erkek! Italyan Stromboli Yanardağı’nın patlayıcı etkisiyle tasarlanan GRAN PARADISO Volcano, birbirinin zıttı olan aromalarla uyumu yakalayarak tutkuyu ortaya koyuyor. Odunsu notalar, sıcak baharat kokularıyla harmanlanarak tarçın ve safran etkisiyle erkeksi ve tutkulu bir kişiliğin imza kokusu haline geliyor. Kralların sporu, Güney Italya’nın tarzı Aqua di Polo 1987 ile karşınızda. 1987 yılında, Buenos Aires’te düzenlenen ilk Dünya Polo Şampiyonası’ndan esinlenerek tasarlanan Aqua di Polo 1987 size, Italyan ve Fransız tasarımcıların en trend parfümlerini sunuyor. Aqua di Polo ürünlerini, Türkiye’nin en seçkin perakende noktalarında bulabilirsiniz.
Kullanım Şekli :Duş sonrası doğrudan temiz cilde veya 15-20 cm uzaklıktan kıyafetinize spreyleyerek kullanabilirsiniz. Gran Paradiso Volcano yoğun aroma esansı sayesinde gün boyu kendisini hissettirecektir.
Parfüm Notası :Üst Notalar: Bergamot, Greyfurt, Pembe Biber, Elemi. Orta Notalar: Safran, Tarçın, Kırmızı Biber. Alt Notalar: Saman, Tütün, Deri. Koku Ailesi: Odunsu, Baharat
Ürün Kodu: 5002597101
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
ÖRTİMUR AVMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.