Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Armani Eau De Cedre Edt 100 Ml Erkek Parfüm

Ürün Barkod : 5000087841


5000 ₺

Armani Eau De Cedre Edt 100 Ml Erkek Parfüm

Ürün Barkod : 5000087841


5000 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Özellikle kış mevsimini daha hafif atlatmanız ve uzun süren etkiler bırakmanız için tasarlanan Giorgio Armani Eau De Cedre, özel tasarım şişesiyle de büyülüyor. Hem gece hem de gündüz için kullanabileceğiniz parfüm, Armani ruhunu taşımanızı ve tarzınızı belli etmenizi sağlıyor.
Ürün İçeriği :Kış mevsimi ve sıcaklığın birlikteliği…
Mililitre Bilgisi :100ml
Ürün Çeşidi :Parfum
Cilt Tipi :Tüm Cilt Tipleri
Kullanım Şekli :Parfümü temiz tene ve/veya kıyafete 15-20 cm uzaktan sıkınız.
Cinsiyet :Erkek
Parfüm Notası :EAU DE CEDRE VAPO 100 ML
Ürün Tipi :Parfüm Edt
Ürün Kodu: 5000087841
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
ÖRTİMUR AVMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.