Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Clarins Skin Illusion Velvet 105N 30 Ml Fondöten

Ürün Barkod : 5002780798


1990 ₺

Clarins Skin Illusion Velvet 105N 30 Ml Fondöten

Ürün Barkod : 5002780798


1990 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Clarins Skin Illusion imzası şimdi mat bitişli fomulü ile hem cildinize bakım yapıyor hem de kadifemsi, ultra hafif dokusu ile çıplak ten etkisini sürdüyor.
Ürün İçeriği :İçeriğindeki organik çilek ağacı özüve bambu tozu özü sebum üretimini dengelerken organik yaşam yaprağı özü cildi nemlendirmeye devam eder. Anti-pollution complex ise cildin zararlı dış etkenlere karşı savaşmasına yardımcı olur.
Kullanım Şekli :Nemlendiriciden sonra parmak uçlarınız ile veya fırça ile uygulayınız. Kullanmadan önce çalkalayınız.
Mililitre Bilgisi :2 ml
Model Kodu :300441010-38386
Menşei :Fransa
Cilt Tipi :Yağlı/Karma Ciltler
Yaş Aralığı :25+
Ürün Kodu: 5002780798
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
Sıcak Teklif
ÖRTİMUR AVMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.