Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Clinique Blend Face Pudra Beige 25GM/.88OZ

Ürün Barkod : 5002959904


1625 ₺

Clinique Blend Face Pudra Beige 25GM/.88OZ

Ürün Barkod : 5002959904


1625 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Cilt tonunu eşitlemeye yardımcı olur. Tek başına veya fondöten üzerine uygulanabilir. Hafif ve hassas bir yapıya sahip pudra tüm cilt tipleri için uygundur. Gözenek görünümünü azaltarak, makyajın kusursuz görünmesine katkı sağlar.
Kullanım Şekli :• Makyajdan sonra uygulayın. • Toz kabını ters çevirin ve tozun toplanmasını sağlamak için hafifçe vurun. • Fırça ile yavaşça dokunun ve yüzünüze uygulayın. • Fırçadaki fazlalığı almak için elinizle fırçaya dokunun. • Toza batırın,kapakla kapatın. • Fırçayı makyaj çantasında taşıyın ve gerektiğinde tazelenin!
Model Kodu :V193040000
Mililitre Bilgisi :35 gr
Cilt Tipi :Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı :25+
Menşei :ABD
Renk :Beige
Ürün Kodu: 5002959904
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
Sıcak Teklif
ÖRTİMUR AVMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.