Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Clinique Even Better Even Better Fondöten Cream Chamois 04 30Ml/1FLOZ

Ürün Barkod : 5000006398


1625 ₺

Clinique Even Better Even Better Fondöten Cream Chamois 04 30Ml/1FLOZ

Ürün Barkod : 5000006398


1625 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Dermatologlar tarafından geliştirilen formülü ile Even Better Fondöten SPF 15 ile mucizeye şahit olun. Tek bir uygulamada anında eşit bir cilt tonuna sahip olarak, koyu lekeleri gizleyebilirsiniz. 4-6 haftalık düzenli kullanımda ise lekelerin iyileştiğini farkedin. Daha iyi sonuçlar için Even Better Clinical Koyu Leke Serumu ile birlikte kullanın.    
Ürün İçeriği :Kullanin ve sonuçlari kendiniz görün. 4-6 hafta içinde daha esit bir cilt tonu ve koyu lekelerde azalmayi kesfedin. Yagsizdir.
Mililitre Bilgisi :30 ml
Ürün Çeşidi :Fondöten
Cilt Tipi :Tüm Cilt Tipleri
Kullanım Şekli :Elinize küçük bir miktar ürünü alın, yüzününüzün merkezinden çevresine doğru parmak uçlarınızla uygulayınız.
Cinsiyet :Kadın
Renk :Cream Chamois
Ürün Kodu: 5000006398
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
Sıcak Teklif
ÖRTİMUR AVMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.