Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Dior Capture Dreamskin Care & Perfect Yaşlanma Karşıtı Bakım 30 Ml

Ürün Barkod : 5002494807


4305 ₺

Dior Capture Dreamskin Care & Perfect Yaşlanma Karşıtı Bakım 30 Ml

Ürün Barkod : 5002494807


4305 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :“Dior, İkonik Dreamskin Cilt Bakımını * İçten Gelen Cilt Mükemmelliğini Açığa Çıkarmak İçin Yeniden Tasarladı. Ürünün Cilt Mükemmelleştirme Etkisi, Gözle Görülür Yaşlanma Belirtileriyle Savaşırken Cildin Doğal Güzelliğini Açığa Çıkarmaya Yardımcı Olur. Cilt Daha Işıltılı, Nemli Ve Her Gün Daha Da Güzel Olur. Fondoten Altında, Sonuçlar Çarpıcı. Cilt Üzerindeki Çıplak Gözle Görülebilen Anlık, Kalıcı Sonuçlar (7 Ve 28 Gün Sonra). Capture Dreamskin Care & Perfect Cilt Bakımı, Refil Formatında Da Mevcuttur. * İçerikler Üzerinde Üzerinde İn Vitro Test. Hayallerinizdeki Cilt. Doğal Işıltı. Son Derece Konforlu. Kalıcı Mükemmellik. Ürün Anında, Ciltle Birleşerek, Benzersiz Nemlendirici Aktif Madde Bileşeni * Sayesinde Yoğun Konfor Sunar. Cilt Mükemmelleştirme Etkisi Cildi Arındırmaya Yardımcı Olur Ve Gözenekler Küçülür. Gün Geçtikçe Lekeler Ve Kızarıklık Azalır Ve Cilt Rengi Eşitlenir. Cilt Makyajsızken Bile Daha Güzel. * Dior
Mililitre Bilgisi :30 ml
Ürün Kodu: 5002494807
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
ÖRTİMUR AVMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.