Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Estee Lauder 30 Ml Onarıcı Krem

Ürün Barkod : 5002902761


3875 ₺

Estee Lauder 30 Ml Onarıcı Krem

Ürün Barkod : 5002902761


3875 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :lşıltılı görünerek uyanın. Bu zengin, ultra besleyici çok etkili krem, özellikle gece kullanım için idealdir. Revitalizing Supreme+ Night Creme, yenilenen formülüyle cildin daha toparlanmış ve sıkı bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur. Uyku sırasında çizgilerin görünümünü azaltır. • 2X konsantre Moringa Özü ile cildi CANLANDIRIR. • Taze bir sabah ışıltısı KAZANDIRIR. Deniz Lavanta Çiçeği Özü ile gece boyunca doğal olarak yenilenmeye ve yenilenmeye yardımcı olur. .• Yoğun, 24 saat nemlendirme için 2X süper doz Hyaluronik Asit ile BESLER. Çünkü cilt geceleri daha hızlı su kaybeder. Gecenin gücünü ortaya çıkarın. Cilt derinlemesine yenilenir, daha yumuşak ve esnek hissettirir. Boyun bölgeniz için de uygundur. Revitalizing Supreme+in kalbinde özel Moringa Özü bulunur. Moringa nedir? Binlerce yıldır Moringa Bitkisi (genellikle "mucize ağaç" veya "hayat ağacı" olarak anılır) olağanüstü besleyici nitelikleriyle bilinir. Kalsiyum, potasyum, C Vitamini, amino asitler ve Omega 3 gibi yaşamın temel yapı taşlarını barındırır. Şimdiye kadar keşfettiğimiz en güçlü yaşlanma karşıtı bileşenlerden biridir. Moringa Özü ne yapar: • Cildin doğal yenilenme ve potansiyelini optimize etmesine yardımcı olur. • “Gençliğin bekçisi” olarak bilinen güçlü bir proteini destekler. • Çizgi ve kırışıklık görünümünün azalmasına yardımcı olur.
Kullanım Şekli :Tüm yüze ve boyuna akşam uygulayın. Onarım serumunuzdan sonra kullanımı tavsiye edilir.
Ürün Kodu: 5002902761
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
ÖRTİMUR AVMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.