Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Estee Lauder Re-Nutrıv Ultımate Dıamond Yenileyici Göz Kremi 15 Ml

Ürün Barkod : 5000090734


12750 ₺

Estee Lauder Re-Nutrıv Ultımate Dıamond Yenileyici Göz Kremi 15 Ml

Ürün Barkod : 5000090734


12750 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :İçerdiği zengin bileşenlerle göz çevresinin görünümünü onarmaya ve eski haline getirirmeye yardımcı olur. Cildin zamanla daha genç ve daha sağlıklı görünmesine destek olur. Bu “süper krem”, Estée Lauder’in en ileri teknoloji onarım ve ultra nemlendirici etkilerini bir araya getirmektedir.
Ürün İçeriği :Re-Nutriv Ultra Lüks Krem serisi nadir ve değerli içerikleri en ileri cilt bakımı teknolojimizle bir araya getirmektedir. Özel meyve ve badem ekstreleri cildin doğal sürecine destekte bulunur. Kara Elmas Trüf Mantarı cildin yeni kollajen üretimini uyarmak ve desteklemek için cilt yüzeyine derinlemesine işler.
Mililitre Bilgisi :15ml
Cilt Tipi :Tüm cilt tipleri için uygundur.
Kullanım Şekli :Sabah akşam cilt bakım ritüelinzide uygulayınız.
Cinsiyet :Kadın
Ürün Kodu: 5000090734
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
ÖRTİMUR AVMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.