Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Estee Lauder Beautıful Belle Edp 50 Ml Parfüm

Ürün Barkod : 5002346540


4140 ₺

Estee Lauder Beautıful Belle Edp 50 Ml Parfüm

Ürün Barkod : 5002346540


4140 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Geleneklerden uzak duran, kural tanımayan modern şehirli kadının enerjisiyle Beautiful Belle hayatın her anında eğlenceyi öne çıkarır. Beautiful Belle, kadınının yansıttığı harika ışıltıyı arttırır. Çiçeksi çekiciliği ve özgün notalarıyla girdiğiniz her ortamda gözleri üzerinizde toplar.
Ürün İçeriği :Üst notalarda Lycheenin baştan çıkarıcılığı sukulent notalarıyla benzersiz ve beklenmedik bir uyum sağlar. Gül yaprakları, armut çiçeği ve enerji dolu taze mimoza, aşkın büyülü başlangıcına heyecan katar. İçeriğinde gül yaprakları, armut çiçeği ve enerji dolu taze mimoza yer almaktadır. Orta notalar diğer nadir çiçeklerin bileşiminden oluşur. Enerji veren Portakal Çiçeği, ışıltılı Gardenya özleri ile mükemmel bir uyum sağlar. Ambrox, zengin Orris özü ve ipeksi süet notaları,karşı konulmaz badem özü cazibesi ile aşk hikayesini noktalar.
Mililitre Bilgisi :50 ml
Ürün Çeşidi :Parfüm
Cilt Tipi :Tüm cilt tiplerine uygundur.
Cinsiyet :Bayan
Ürün Kodu: 5002346540
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
ÖRTİMUR AVMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.