Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Estee Lauder Luxury Fragrance – Sensous Stars Edp 100 Ml

Ürün Barkod : 5002780460


7180 ₺

Estee Lauder Luxury Fragrance – Sensous Stars Edp 100 Ml

Ürün Barkod : 5002780460


7180 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Estée Lauder Luxury Fragrance koleksiyonunun azmi ve bağımsızlığı sembolize eden üyesi Sensous Stars, erik ağaçlarıyla dolu bir ormanda ay ışığında yürümenin duyusal sükunetini yansıtıyor. Ana notası Çin Eriği olan Sensous Starsın kokusu bu mehtaplı yürüyüşte aniden çıkan bir esinti gibi sizi heyecan verici bir şekilde göklere çıkarır. Sanki parıldayarak dönen yıldızlar arasında nefes nefese yüzüp sakin ve mutlu bir şekilde yeryüzüne dönersiniz. Çiçeksi ve odunsu bir koku olan Orris ve Lavanta alt notalı bu parfüm önce sizi sonra çevrenizi parlak ve yıldızlı bir gökyüzü gibi büyüleyecek. Model Kodu :PR2H010000 Menşei :İsviçre Mililitre Bilgisi :100 ml Cilt Tipi :Tüm Cilt Tipleri Yaş Aralığı :25+ Parfüm Notası :Ana Nota: Çin Eriği, Alt Notalar: Lavanta, Orris Ürün Kodu: 5002780460
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
ÖRTİMUR AVMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.